Image Alt

Over Charles

De Verbindende Hospitality Ondernemer.

Charles van Goch is al 30 jaar een bekend gezicht in de hospitality in binnen- en buitenland. De rasondernemer startte zijn eerste bedrijf (horeca uitzendbureau Mise en Place) in 1994, tijdens zijn studie aan de Hoge Hotelschool Maastricht. In de jaren die volgden stond hij aan de wieg van diverse succesvolle bedrijven, maar ervoer hij ook de keerzijde: de klap van een faillissement, gevolgd door de ambitie om zijn levenswerk voort te zetten.

Als netwerker en bruggenbouwer was Charles medeverantwoordelijk voor de lancering van meer dan 50 initiatieven om horeca professionals met elkaar te verbinden. Als hij iemand ontmoet is steevast zijn eerste vraag: “Wat kan ik voor je doen, hoe kan ik jou verder helpen?”. Vanuit deze gedachte is hij een actieve connector in de hospitality. De wereld van eten, drinken en slapen is voor Charles de mooiste branche die er bestaat. Hij is er van overtuigd dat een basis in hospitality de sleutel is voor een succesvolle carrière en draagt dit actief uit. Omdat Charles veel onderweg is, is hij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche. Die deelt hij dan ook graag met anderen, met het enthousiasme en de positiviteit waar hij om bekend staat.

Charles is een echte duizendpoot. Naast zijn activiteiten als ondernemer en netwerker is hij een graag geziene spreker en dagvoorzitter. Via zijn vlog ‘Horeca Matters’ geeft hij daarnaast een inkijkje in de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van gastvrijheid.

a

Everlead Theme.

457 BigBlue Street, NY 10013
(315) 5512-2579
everlead@mikado.com