Bedrijven.

Charles stond aan de wieg van diverse succesvolle bedrijven in de hospitality branche. Als Chief Empowering Officer van de Mise en Place groep is hij actief om de positie van de verschillende bedrijven te versterken, verbindingen te maken in de branche en talentontwikkeling te stimuleren.

Mise en Place

Als grootste specialist in het uitzenden van horecapersoneel zorgt Mise en Place dagelijks voor de perfecte match tussen duizenden gastvrije horecatalenten en vele cateraars, hotels, restaurants, voetbalstadions, congresgebouwen en evenementorganisatoren. Voor studenten is Mise en Place dé flexibele bijbaan, waarbij persoonlijke ontwikkeling op de voorgrond staat. Voor relaties is Mise en Place dé partner voor personeelsvraagstukken binnen de hospitality.

Staffable Payroll

Staffable Payroll is expert op het gebied van payroll voor de hospitality branche. Dankzij uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt en de branche weet Staffable moeiteloos de vertaalslag te maken naar een passende HR-oplossing voor haar opdrachtgevers. Staffable neemt alle personele zorgen uit handen en geeft daar maximale flexibiliteit en zekerheid voor terug.

staffable

Servicecenter 4Hospitality

Netwerkorganisatie Servicecenter 4Hospitality biedt een uniek internationaal netwerk voor bedrijven en professionals in de hospitality branche. Door middel van diverse initiatieven wordt hen de mogelijkheid geboden om kennis en inspiratie op te doen, het persoonlijke en professionele netwerk uit te bouwen en onderling zaken te doen. Jaarlijks verbindt S4H door middel van diverse live events ruim 12.000 hospitality professionals uit heel Europa.

Q-staff

Trainingsbureau Q-staff is al ruim 15 jaar specialist in het ontwikkelen van gastvrijheid in teams en organisaties. Gastvrijheid is namelijk méér dan iemand een warm welkom geven, een kop koffie serveren of vriendelijk te woord staan. Door gastvrijheid te verankeren in je organisatie ontstaat betrokkenheid, begrip en verbondenheid. Q-staff bouwt mee aan een sterke bedrijfscultuur. Een cultuur waarin medewerkers bewuster zijn van hun gedrag, sterker met elkaar zijn verbonden en meer betrokken zijn bij de doelstellingen van een bedrijf.

Stadsbrouwerij Maastricht

In juni 2018 heeft voormalig Stadsbrouwerij de Ridder haar deuren weer geopend. Hier werd vroeger het bekende Ridder Maltezer bier gebrouwen. Ook Wieckse Witte zag het levenslicht in deze brouwerij. Vandaag de dag zijn de deuren weer geopend en vloeit het bier weer rijkelijk. De brouwerij is omgetoverd tot een totaalconcept, inclusief rondleidingen, een brasserie, een proeflokaal en een bierwinkel. In de brouwerij wordt Maltezer Bier weer naar oud recept gebrouwen.

a

Everlead Theme.

457 BigBlue Street, NY 10013
(315) 5512-2579
everlead@mikado.com