Bedrijven.

Charles stond aan de wieg van diverse succesvolle bedrijven in de hospitality branche. Als Chief Empowering Officer van HSG is hij actief om de positie van de verschillende bedrijven te versterken, verbindingen te maken in de branche en talentontwikkeling te stimuleren.

Mise en Place

Als grootste specialist in het uitzenden van horecapersoneel zorgt Mise en Place dagelijks voor de perfecte match tussen duizenden gastvrije horecatalenten en vele cateraars, hotels, restaurants, voetbalstadions, congresgebouwen en evenementorganisatoren. Voor studenten is Mise en Place dé flexibele bijbaan, waarbij persoonlijke ontwikkeling op de voorgrond staat. Voor relaties is Mise en Place dé partner voor personeelsvraagstukken binnen de hospitality.

Staffable Payroll

Staffable Payroll is expert op het gebied van payroll voor de hospitality branche. Dankzij uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt en de branche weet Staffable moeiteloos de vertaalslag te maken naar een passende HR-oplossing voor haar opdrachtgevers. Staffable neemt alle personele zorgen uit handen en geeft daar maximale flexibiliteit en zekerheid voor terug.

staffable

HotelloTOP

HotelloTOP is hét netwerk voor studenten en alumni van de (inter)nationale Hotel Management Scholen in Nederland. Ook is HotelloTOP er voor diegenen met een passie voor en een carrière in hospitality. Voel jij je nu aangesproken? Dan ben jij een Hotello! HotelloTOP is trots op de Hotello en zet deze graag in het zonnetje. Dat doen we door een keer per jaar een Hotello of the Year Award (prijs voor alumni) en een Talent of the Year Award (prijs voor studerende Hotello’s) uit te reiken. Daarnaast kunnen ambitieuze jonge Hotello’s meedoen aan The NXT GM Challenge, waarbij een baan als General Manager te winnen valt.

EMCup

De EMCup is de jaarlijkse competitie tussen de beste Europese Hotel Management Scholen die plaatsvindt in Maastricht. De EMCup is bedoeld voor ‘I-do-dare-studenten’, studenten die zich onderscheiden en blijk geven van lef, ondernemerschap en een grote betrokkenheid bij de horeca. Het biedt studenten de kans om een verschil te maken met hun visie en ideeën, en daagt hen uit om out of the box te denken over een real life onderwerp.

emc kleur

Q-staff

Trainingsbureau Q-staff is al ruim 15 jaar specialist in het ontwikkelen van gastvrijheid in teams en organisaties. Gastvrijheid is namelijk méér dan iemand een warm welkom geven, een kop koffie serveren of vriendelijk te woord staan. Door gastvrijheid te verankeren in je organisatie ontstaat betrokkenheid, begrip en verbondenheid. Q-staff bouwt mee aan een sterke bedrijfscultuur. Een cultuur waarin medewerkers bewuster zijn van hun gedrag, sterker met elkaar zijn verbonden en meer betrokken zijn bij de doelstellingen van een bedrijf.

Stadsbrouwerij Maastricht

Maastricht is de stad van het goede leven. Een bezoek brengen aan Maastricht gaat dan ook niet zonder een bezoek aan onze Stadsbrouwerij. Kom bij ons voor bijzondere bieren, een rondleiding, een “bierige speurtocht”, onze bierwinkel of om heerlijk te genieten van één van onze gerechten met bijpassende bieren op ons terras aan het water.

a

Everlead Theme.

457 BigBlue Street, NY 10013
(315) 5512-2579
everlead@mikado.com