Image Alt

Als spreker

Naast zijn activiteiten als ondernemer en netwerker is Charles een graag geziene spreker en dagvoorzitter. Hij is er van overtuigd dat een basis in hospitality de sleutel is voor een succesvolle carrière en spreekt daar graag over, vooral voor hospitality studenten en vakgenoten.

Als spreker.

Charles spreekt met veel energie en een flinke dosis humor. Hij inspireert zijn publiek graag op het gebied van ondernemerschap, netwerken en dromen waarmaken.

Hospitality professionals

Voor professionals en/of ondernemers focust Charles op ondernemerschap. Hij neemt het publiek mee in zijn wereld van ondernemerschap en is niet bang om daarbij aandacht te geven aan zijn persoonlijke dieptepunten. Zijn credo “it’s not what happens to you, it’s what you do with it” loopt als rode draad door zijn verhaal.

Studenten

Charles inspireert studenten het liefst op het gebied van netwerken en ondernemerschap. Hij focust op durven dromen en de noodzaak om door te zetten - ook als het moeilijk wordt. Verder zoomt hij in op netwerken en ondernemerschap, en enthousiasmeert hij graag voor zijn geliefde hospitality branche.

Als moderator

Op verzoek is Charles ook als moderator of dagvoorzitter beschikbaar. Zo was hij namens HotelloTOP moderator van ‘De Horecawereld Draait Door’ - een reeks tafel discussies tijdens Horecava Limited. Charles is niet bang om prikkelende vragen te stellen en weet het publiek te boeien met inhoudelijke dialogen.

Boeken.

Charles boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem dan contact op via onderstaand webformulier.

    a

    Everlead Theme.

    457 BigBlue Street, NY 10013
    (315) 5512-2579
    everlead@mikado.com